Η νέα μας εμμονή: IRIS Nails

Αυτά τα βερνίκια κυκλοφορούν σε τέλειες αποχρώσεις και μένουν άθικτα στα νύχια για μέρες

Ακόμα κι αν είστε από τις γυναίκες που δεν βάφονται ή κάνουν περίτεχνα χτενίσματα στα μαλλιά τους καθημερινά, σίγουρα μία στο τόσο φροντίζετε να φτιάξετε τα νύχια σας. Είναι άλλωστε ο πιο εύκολος τρόπος να δείξετε περιποιημένες, αφού ένα περιποιημένο μανικιούρ αναδεικνύει τα άκρα όσο τίποτα άλλο. Αν ψάχνετε λοιπόν να προσθέστε μερικές νέες αποχρώσεις βερνικιών στη συλλογή σας, τότε σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να εμπιστευτείτε το νέο, ελληνικό brand IRIS.

Το συγκεκριμένο brand είναι εμπνευσμένο από το αξεπέραστο και σαγηνευτικό ουράνιο τόξο με τα εφτά χρώματα της Ίριδας. Η επτάχρωμη θεότητα της ελληνικής μυθολογίας – αλληγορία του ουράνιου τόξου- με τα ιερά μύρα και τα βότανα της ομόρφαινε τις ζωές των θεών και των θνητών, σαν προσωπική «στιλίστρια» της θεάς Ήρας.

Η συλλογή βερνικιών IRIS διαθέτει ήδη μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων, από nude και παστέλ, μέχρι σκούρα και πολύ έντονα, οπότε σίγουρα θα βρείτε αυτά που ταιριάζουν στο στιλ σας. Εκτός από τις μοναδικές αποχρώσεις, ξεχωρίζουμε τα συγκεκριμένα προϊόντα λόγω της ποιότητάς τους, αφού έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια και εντυπωσιακή λάμψη.

Διαθέτουν διπλό καπάκι για μεγαλύτερη ασφάλεια, απαλά πινέλα τελευταίας τεχνολογίας για λεία και ομοιόμορφη εφαρμογή ακρίβειας, ενώ στεγνώνουν και απίστευτα γρήγορα.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα και online στο www.irisnails.gr.

Πηγή: Χρύσα Δαρσακλή