Η εταιρία

KOMPE SA

Ποιοί είμαστε: 

Η KOΜΠΕ ΑΕ είναι μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση, αποτελούμενη από άρτια καταρτισμένα στελέχη με εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών από το 1998. Προσφέροντας προϊόντα ομορφιάς βοηθάει τη σύγχρονη γυναίκα να ανακτήσει, να διατηρήσει και να εντυπωσιάσει με τη λάμψη και τη γοητεία της.Μετά από τόσα χρόνια στο χώρο των καλλυντικών και με εφόδιο το πάθος μας για το αντικείμενο, προχωρήσαμε στη δημιουργία του δικού μας brand βερνικιών “IRIS”.

“IRIS”

Το νέο μας brand βερνικιών είναι εμπνευσμένο από το αξεπέραστο και σαγηνευτικό ουράνιο τόξο με τα εφτά χρώματα της Ίριδας. Η επτάχρωμη θεότητα της ελληνικής μυθολογίας – αλληγορία του ουράνιου τόξου- με τα “ιερά μύρα” και τα βότανα της ομόρφαινε τις ζωές των θεών και των θνητών. Η προσωπική στυλίστρια της θεάς Ήρας!

Το λογότυπο μας

Η ιπτάμενη “IRIS”, με τα χρυσά φτερά και τα φτερωτά σανδάλια

Πλεονεκτήματα

Βερνίκια νυχιών μεγάλης διάρκειας με εντυπωσιακή λάμψη και γήινες αποχρώσεις:

  • Με απαλό πινέλο – τελευταίας τεχνολογίας για εφαρμογή ακρίβειας λεία και ομοιόμορφη
  • Διπλό καπάκι για μεγαλύτερη ασφάλεια
  • Γρήγορο στέγνωμα
  • Δερματολογικά ελεγμένο

Το Όραμας μας:

Με πάθος υπηρετούμε το << κάλλος>> της γυναικείας φύσης. Διαθέτοντας επιστημονική γνώση και εμπειρία, στοχεύουμε στην αξιολόγηση και στην επιλογή μοναδικών προϊόντων βάσει των πλέον αυστηρών προδιαγραφών της πράσινης κοσμετολογίας. Τα προϊόντα ομορφιάς της εταιρείας μας – ως υψηλή αισθητική αξία- προάγουν έναν αρμονικό τρόπο ζωής, προβάλλοντας την ευεξία, την υγεία και την ομορφιά της γυναίκας.

Που θα μας βρείτε

Διατίθενται σε αυστηρά επιλεγμένους χώρους

α. Σε φαρμακεία

β. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.irisnails.gr

γ. Σε επιλεγμένα καταστήματα

Για πωλήσεις χονδρικής επικοινωνήστε με το info@kompe.gr. Για παραγγελίες λιανικής μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με αυτές επικοινωνήστε με το orders@kompe.gr. Θα μας βρείτε και σε επιλεγμένα Φαρμακεία και καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η έδρα μας είναι Χερσώνος 6 και Δημάκη στην Αθήνα (Κολωνάκι).